OM

 

 

Livet kan ikke sættes på pause

Vi mennesker er langt mere kraftfulde væsner, end vi nogensinde vil kunne forstille os. Der sker magi, når vi træder ind i vores lys og lever i balance med vores fulde potentiale mellem vores hjerne og hjerte.

Vejen dertil kan være skræmmende, og måske derfor søger vi ofte at bevare "status quo" og beholder dét i vores liv, der faktisk begrænser os?

Tilbage i 2007 oplevede jeg, at alt jeg troede på i livet faldt fra hinanden. Indenfor 2 år blev jeg skilt. Alle mine penge forsvandt. Mine ejendele blev taget fra mig. Jeg købte et hus, der var fyldt med rotter, og jeg fik kræft. I de år var det som om, jeg tiltrak alt det værste. 

jeg lovede mig selv, at hvis jeg overlevede, så skulle min rejse ikke have været forgæves. Jeg skrev dagbog og besluttede mig for at dele og videreformidle dét, der virkelig gjorde en markant forskel, så andre kunne lave en lettere genvej end dét, der havde taget mig et helt årti at erfare og samle til en model.
I dag er denne genvej blevet min levevej.
Jeg er overbevist om, at jeg selv var med til at tiltrække "misery". Jeg så mig selv som offer for andres afstumpethed. Men jeg tiltrak den, fordi jeg lod mig "nøjes" og fordi jeg dengang ikke anede sandheden om relationsmagnetisme, og hvordan jeg kunne styre denne energi hensigtsmæssigt. Jeg har lært lektien, og for dét er jeg evigt taknemmelig.

Vi er energi, og vores energi fungerer som magneter.
Dét, vi tiltrækker og frastøder er styret af den energi, vi skaber i vores felt.

Vi tiltrækker og frastøder hele døgnet - også når vi sover. Vi kan ganske enkelt lære at lade energien arbejde hensigsmæssigt for os.

Anerkendte "videns"-formidlende uddannelser og kurser indenfor det etablerede system hjalp mig ikke, da mit liv blev som et stort sort bundløst hul. Jeg anede ganske enkelt ikke, hvad jeg skulle gøre, for at få hullet til at forsvinde.
Det blev en masse ekstra uddannelser udenfor det "etablerede" system, der åbnede mine øjne for oversete og meget naturlige og meningsfulde muligheder.

Min livsvej er nu, at dele mine modeller indenfor relationsmagnetisme. For vi er langt mere end vores tanker, følelser og handlinger. Vi er langt mere end diagnoser og adfærd.
Vores hjerne er plastisk, og vi har et uendeligt emotionelt modningspotentiale, som aktiveres ved "learning by doing". Vi kan ikke tænke os til eller forstå alt. Det vil altid blot være dét, det er, nemlig mentale konstruktioner.
Jeg har sammenfattet det, der hjalp mig i enkle modeller og øvelser, der allerede har hjulpet mange til at finde vej til aktivering af deres fulde potentiale.

Engang troede jeg, at jeg behøvede hjælp, og at andre skulle hjælpes.
Idag tror jeg på, at vi først må hjælpe os selv - før vi er i stand tii at være der for andre.

 

 

 

 

 

Er du i tvivl, om livet har mere at byde dig?

................

Hop med på et af mine kurser eller forløb. 
Du lærer at sætte mål, slippe dine begrænsende overbevisninger, lytte til din intuition og tage handling.
Du skaber selv momentum og får hjælp til at gå vejen.

 

 

 

 

Livets bump på vejen er lettere, når vi opdager gaverne i dem

Skridt for skridt bliver livet med andre mennesker lettere og gladere, når energien i relationen er i ro og balance.

Jeg arbejdede med børn i specialundervisningen i mere end 30 år, før jeg blev selvstændig. Mit hjerte banker for de børn, der ofte misforståes. Børn har brug for voksne, der kan give dem dét, de har brug for, så de engang selv kan fungere som emotionelt modne voksne med ansvaret for at betyde hele forskellen for kommende generationer.
Derfor har forældre-rollen en helt særlig plads i mit hjerte.

Forældre-barn relationen er den eneste, der varer evigt, selvom den ene part vælger at bryde fobindelsen.

Min gave er, at jeg kan oversætte teori til letforståelig praksis, som man både kan forstå, opleve og føle. Og at jeg har selv erfaret den personlige rejse, du måske er startet på lige nu.

Alle kan - når man ved, hvordan!
Sæt dig et mål - Vær dedikeret og forelsket i dit mål - Hav tålmodighed - vores liv folder sig forskelligt ud. Min vej skal ikke være din. Du har din helt egen livsvej, som du må være tro imod.
Det, der er enkelt for den ene, kan være mere kompliceret for en anden.

Og det er helt i orden at søge hjælp til at finde vej, i stedet for at fare vild.

 

 

 

 

 

Og .... vi går dybere .... helt til roen i roden

 At genfinde roen og genskabe kontakten med dybere lag i os, beskrives som befriende og en lettelse.

Alle brænder deres lys i begge ender, hvis ikke vi tillader os selv og vores relationer at opleve ro, forbundethed og balance.

Uddannelse og faglig muld

 • Lærer
 • Talepædagog
 • Facilitator fra The Neufeld Institute i "The vital connection"
 • Psykoterapeut, FaDP
 • Familie- og parterapeut
 • Speciale i Familieopstilling
 • NGH Hypnotisør
 • Hypnoterapeut
 • Mindful birth terapeut
 • Naturterapeut
 • Spirituel Mentor
 • Clearvoyance
 • Kurser i epigenetikkens og kvantefysikkens betydning for vores relation til hinanden
 • Den polyvagale teori, Stephen Porges 

Det er umuligt at skjule usikkerhed, angst og frustrationer.
Vores relationer er mestre i at afsløre os.

De vil også genkende vores indre rolige energi, når den er autentisk.