495,00 kr. DKK

Mulighed for at tilkøbe PERSONLIG SKRIFTLIG RÅDGIVNING, kr. 295

FORSTÅ VREDE BØRN - nå ind til hjertet bag vreden.

Nå ind til hjertet bag børns vrede

Du modtager:

  • Adgang til hele materialet incl. opdateringer med det samme, samti adgang min. et år fra købsdato
  • 4 timers undervisning, fordelt på 18 videoer, der varer fra 6 - 45 min.
  • 7 undervisningsvideoer 
  • 4 bonus videoer
  • 7 "case study" videoer til integration af materialet
  • Overskuelig E-bog 
  • Fælles månedlige live online temasessioner, hvor du kan stille spørgsmål
  • Voksende antal optagede live temasessioner på dit log in
  • Adgang til opdateringer i materialet
  • Deltagerbevis

Adgang minimum et år eller så længe kurset eksisterer.

Alle materialer er underlagt ophavsretten.

Integration og forandring må ske i din hverdag - Jeg hjælper dig godt på vej.

 

Dét, andre siger:

Jeg troede, jeg ville have løsninger og strategier. Jeg har fundet ud af meget mere om mine børns vrede. Den skal jo ikke væk. Det ville være katstrofalt. De skal ikke have samme barndom som mig. Men nu kan jeg forstå mine børn og mig selv bedre og jeg forstår, hvad de har brug for.

Sussi, mor til to

Jeg har en travl hverdag. Derfor er jeg vild med, at du i korte videoer kan give mig så megen forståelse for mit barn. Jeg har været så frusteret og vildt usikker på opdragelse. Jeg har savnet et barn uden vrede. Det gik op for mig, at det jo ville være frygteligt at knække mit barns vrede. Nu giver mit barns vrede mening for mig. Og jeg fortæller til alle, der gider lytte på mig, at din workshop er fantastisk. Det har gjort det så meget lettere bare at være mor. Jeg forstår også min mands vrede nu. Og min egen. Hans vrede kunne virkelig irritere mig, særligt når han opførte sig som én på tre år. Vi kan begge grine af det nu. For vi forstår dybere, hvad der er på spil. Selvom du skriver, at det er til dem med børn på 2-9 år, så kan jeg bruge det hele på min egen familie og på mine kolleger og mig selv. 5 stjerner fra mig.

Karen Søndergaard

Jeg er vild med workshoppen - du ved så ufattelig meget, det kan jeg godt mærke. Du taler bare så let om mit barns vrede og nervesystem. Jeg har helt sikkert fået håb nu. Jeg synes ikke mit barn er frygtelig eller forkert længere. Jeg er helt sikker på nu, at jeg nok skal komme ind til hjertet bag hans vrede. Det går den rigtige vej - Der er lang vej endnu, men det går helt sikkert den rigtige vej. Jeg kan god lide, at du ikke giver gode råd om det rigtige at sige og gøre. Du forklarer det hele, så jeg nærmest husker det hele indefra. Det er ikke let at forklare - Jeg er bare så glad. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg vil bare anbefale, fra en mor, der (næsten) havde givet op..

Sophie Larsen, mor til 3

Jeg har ikke selv børn. Men jeg elsker mine børn i børnehaven. Jeg ønskede egentlig strategier til at få børns nedsmeltninger til at gå væk og hjælpe dem til at lege bedre sammen. Jeg har før lært, hvad man bør sige og gøre, men det virker ikke på alle børn, uanset hvor anerkendende jeg er. Jeg har fået øjnene op for, hvad børn har brug for. Det giver simpelthen så god mening. Jeg vil helt sikkert bruge dette kursus sammen med mine kolleger og i mit forældresamarbejde. Jeg har fået et helt nyt syn på børns reaktioner. Og mine egne.

Lene, pædagog i børnehave

Tak, tak, tak.... jeg har ledt med lys og lygte efter sådan et kursus som det her. Det handler jo ikke om at håndtere alle situationer korrekt. Det kan jeg jo ikke. Jeg var selv så frustreret. De råd, jeg tidligere har købt, har ikke virket hos os. Jeg forstår så meget mere nu, at mit fastlåste barn reagerer naturligt. Jeg anede ikke, at der var noget, der hed counterwill, men det har vi alle, som du siger. Det giver bare så god mening. Jeg behøver ikke længere at købe gode råd. Det giver virkelig god mening at forstå, hvad der er på spil. Jeg er glad for, jeg så alle videoerne. Bonusmaterialet, hvor du svarer på spørgsmål var gode - jeg fik det hele sat lidt bedre på plads. Og videoen med de 6 tilknytningstrin var ny for mig. Løg-modellen med "SELSKAB" vil jeg tage med mig.

Anne, mor til søn på 5 år