TAK for at ville læse mere om VISION OG MISSION

Mette Graves intention er, at sætte mennesker fri af følelsesmæssig smerte fra tidligere oplevelser, der igennem kortere eller længere tid har været med til, at begrænse dem i at leve deres fulde potentiale med kontakt til deres fulde livsenergi.

Hendes mission er, at inspirere voksne, der ønsker at rumme sig selv og leve fra et sted med kontakt til deres fulde potentiale. Derfra er det enkelt at forstå, hvad børn i virkeligheden har brug for.

Hun skaber mulighed for selvkærlig forståelse i voksne, der ønsker at tage handling og stoppe med at genudspille og videreføre gamle traumer, mønstre og foretrukne strategier til kommende generationer og dagen i morgen

Hun ønsker at samle mennesker, der vil betyde en forskel for børn i verden, så færre børn vokser op med utilsigtede barndomsrelaterede traumer.

Intet er for sent. Hjernen er plastisk og foranderlig - også for voksne, der stadig opfører sig som børn, hvis adfærd vi i dag, meget overordnet i princippet kategoriserer indenfor psykopatiske og sociopatiske træk.
Psykopater og sociopater er også mennesker, der har haft en barndom. De har også haft forældre og professionelle - der måske ikke oplevede at være klædt på til at have den betydning i børns liv, som de havde brug for.

Alle har mulighed for at stå i ro, når deres indre relationsmagnet fungerer optimalt. Den fortæller nemlig, om vi skal åbne vore arme - eller vende ryggen til. Den fortæller os, hvor overfladisk eller dybt, vi vil tillade os selv at invitere andre ind i vore nærhed, og gøre os opmærksom på, når vi går på kompromis med os selv - helt naturligt.
Når vi lærer at respektere vores indre relationsmagnet, vil vil opdage, når andre overskrider vores grænser, eller når vi går på kompromis med den, vi er.

Mange af os har fra tidlig barndom lært at overhøre vores indre relationsmagnet. Hendes største ønske er, at inspirere til, at alle får kontakt til den igen. Derfra er der kun sandhed og autentisk væren.

Tilbage til forsiden