FORSTÅ VREDE BØRN

- NÅ IND TIL HJERTET BAG VREDEN

-  18 videoer - 4 timers online workshop - Live temasession med Q&A hver måned 

JA TAK - log in til det hele med det samme

Har du undret dig over....

 

Hvorfor dit barn kan blive så vredt og aggressivt i nogle situationer? Måske tænker du:
"Reagerer jeg på den rigtige måde?
"Gør jeg noget forkert?"
Måske spørger du dig selv om ting som .....

 • Er mit barns vrede normalt?
 • Vil jeg nogensinde kunne opleve at mit barn ikke er vredt?
 • Respekterer mit barn mig, når det slår og sparker?
 • Grænsesætning virker nærmest ikke - mit barn bliver bare ved at slå mig, råbe ad mig eller griner!
 • Hvorfor griner mit barn istedet for at sige undskykd og vise tegn på skyldfølelse, når det har gjort noget forkert?
 • Mit barn er også hyperaktivt, impulsvt og opmærksomhedsforstyrret. Jeg er bekymret for ADHD. Hænger mit barns indre uro sammen med en kort og vred lunte og min bekymring for ADHD?
 • Jeg er træt af at "gå på æggeskaller". Jeg er træt af at gøre alt for at undgå at vække mit barns vrede - Hvad er det, jeg overser?
JA TAK

Stop med at bekymre dig om vrede børn.

Investér fire timer af din tid i denne unikke workshop

Få adgang til alt materiale med det samme og deltag i en månedlig live session med Q&A

... og jeg vil vise dig, hvad du kan gøre, når vreden står på. Jeg vil også invitere dig et skridt dybere. Det er dét skridt, der adskiller mig fra de fleste andre, der ønsker at hjælpe familier med den udfordring, som særligt vrede børn giver os. Jeg vil dele alt, jeg har samlet om børns vrede gennem mere end 30 år. Du får mulighed for at finde ind til hjertet bag dit barns vrede og helt ned til roden af dét, der er på spil. Jeg giver dig redskaber og viden, så du kan reducere dit barns vedvarende vredesudbrud.

INVESTÈR HER
Indhold til kurset...

"FORSTÅ VREDE BØRN"

OG FIND IND TIL HJERTET BAG BØRNS VREDE

Mere end 4 timers selvstyret videoworkshop for forældre og omsorgsgivere til børn på 2-9 år, der ønsker at forstå deres barns vrede på et dybere niveau, og som ønsker at lære at reducere den vedvarende og fastlåste vrede, der kommer til udtryk som aggression. Og samtidig give plads til de vigtige naturlige nedsmeltninger.

18 videoer fordelt på 4 timer!

MASSER AF GULDKORN

Skift dine bekymringer om dit barns reaktioner ud med noget helt andet, der både vil støtte dit barn nu og langt ind i fremtiden. Du får alt det vigtigste, jeg har samlet fra uddannelser, erfaringer og meget mere i ind- og udland gennem mere end 30 år.

MÅNEDTLIG FÆLLES SESSION OG Q&A ONLINE KALD

 • Alle live online sessioner med Q&A optages og lægges på dit log in.
 • Plads og hjælp til fordybelse, integration og transformation. Kort sagt, du hjælpes på vej og ud af følelsen af fastlåsthed.
 • Log in til beskyttet online bibliotek med alt kursusmateriale og voksende antal live optagelser.

 

DU VIL LÆRE:

 • Hvorfor dit barn er vredt, og hvad du kan gøre.
 • Hvordan du kan holde fast i en mindfull tilgang til at kunne sætte grænser omkring aggressionen.
 • Hvordan du kan reducere den fastlåste vrede uden hverken lokkemidler eller hårde konsekvenser.
 • Hvordan du kan håndtere aggressive nedsmeltninger.
 • Måder, du kan støtte dit barn på, så det kan finde ind til følelsen af fortrydelse over noget, det har sagt eller gjort.
 • Hvordan du kan se bagom dit barns adfærd og forstå, hvad der i virkeligheden også kan være på spil.

Som en del af denne workshop, vil du modtage:

4 timers viden fordelt på 18 videoer

Snup en kop kaffe eller te i din sofa, mens du lærer, hvordan du kan håndtere og reducere dit barns aggressive adfærd. Adgang til alt med det samme. Få nyt overskud og flere idéer til at nå ind bag vreden.

LOG IN + 12 årlige fælles live sessioner

I takt med fordybelse, integreration og transformation, vil der komme mange spørgsmål. Dem kan du stille en gang om måneden i vores fælles sessioner. De optages og lægges på dit log in, så du hele tiden kan holde dig ajour og blive inspireret.

Opsummerende E-bog til download

Du får min ganske enkle og overskuelige E-bog i A4 format. Så kan du til hver en tid hurtigt vende tilbage til dét, du har lært og integrere det ind i den måde, du fremover vælger at være sammen med dit skønne barn.

MODULE #1

Lær meget mere om vredens udvikling gennem barndommen. Det er enkelt at kende forskel på den naturlige og den fastlåste vrede - når man ved, hvad man skal holde øje med.

MODULE #2

Lær, hvordan du kan hjælpe dit barn med at frigøre og slippe den voldsomme vrede på en måde, så ingen bliver slået, sparket, bidt eller kaldt ukvemsord. Børns sårbarhed og triste tårer kommer vi også ind på.

MODULE #3

Lær, hvordan du kan hjælpe dit barn med at reducere den voldsomme vrede.

MODULE #4

Lær om grænser. Hvorfor er grænser vigtige. Find ind til dine egne og dit barns grænser. Hvilke grænser vil du aldrig gå på kompromis med. Hvordan kan du opdage dit barns grænser. Og hvad kan du stille op, når grænserne giver anledning til voldsom frustration.

MODULE #5

Her får du forståelse for, hvad der ligger bag de voldsomme nedsmeltninger, der kan ende i en voldsomhed, der kan ryste selv den mest rolige forælder. Vi går til roden af de aggressive nedsmeltninger.

MODULE #6

Her lærer du om, hvorfor nogle børn kan nægte at sige undskyld, og andre børn nærmest er én stor undskyldning for sig selv - Og selvfølgelig får du idéer til, hvad du kan sige og gøre, for at hjælpe dit barn til mere adgang til at kunne fortryde.

MODULE #7

Du lærer, hvordan den fastlåste vrede kan hænge sammen med børns følelse af "counterwill". Et ret ukendt begreb, der først nu er ved at vinde indpas i Danmark. Idéen med den stærke vilje blev "opfundet"1930 érne og "moderniseret" i vores tid af dr. Gordon Neufeld, forfatter til bogen, "Hold on to your kids".

KORT OPSAMLING

Kort og overskuelig opsamling med de vigtigste hovedlinjer fra workshoppen.

E-BOG

Overskuelig opsamling fra hvert modul som E-bog, der gør det let at vende tilbage til materialet - igen og igen - i en travl hverdag.

BONUS

Lær mere om, hvordan vreden hænger sammen med ordene "Jeg hader mig selv". Disse ord er noget af det værste, forældre kan høre deres børn sige. Heldigvis er det ikke alle, der nogensinde vil opleve dette. Jeg hjælper dig med at få ordene til at give mening, så du ved, hvad der er på spil, og hvad du kan stille op.

BONUS

Lær mere om, forskellige former for trusler, hvorfor vi bruger dem og deres effekt.

BONUS

Lær mere om skyld og skam, og om hvor enkelt det er, at gennemskue det, der gemmer sig bag disse følelser.

BONUS

Du lærer om 6 fantastiske muligheder for at beskytte den vigtige tilknytning mellem dig og dit barn. Denne bonus er en game-changer for dig, der savner nærheden med et barn i fastlåst vrede og bygger på Dr. Gordon Neufelds model: "6 stages of attachment".

BONUS

Jeg hjælper med at overføre alt, du har lært I kurset her til hverdagssituationer. Jeg besvarer ved at integrere materialet i dette bonusmodul.

Q&A:

"Hvorfor kan jeg næsten ikke trække vejret, når jeg hører en vred stremme?"

"Jeg har det ikke godt med vrede! Mit system er sensitivt. Jeg vil gerne kunne rumme mere."

"Hvordan kan jeg og min partner blive bedre til IKKE at sprænge i luften ved nedsmeltninger?"

"Jeg er pædagog for 3-4 årige børn. Det er konfliktfyldt! Hvad gør jeg?"

"Hvordan fortæller jeg min partner, at vores barn har brug for sine nedsmeltninger og tårer?"

"Hvordan bevarer jeg relationen til mit barn god, når jeg har skældt ud? - Og må jeg skælde ud?"

"Jeg ønsker viden om, at kunne rumme min egen vrede, som mor!"

 

FÆLLES LIVE SESSIONER

 • Fælles live temasessioner med Q&A 
 • En gang om måneden
 • Den første onsdag i hver måned
 • kl. 9-10:30
 • Alle sessioner optages
 • Optagelserne lægges på dit log in

2023

 • 7/6
 • 5/7
 • 2/8
 • 6/9
 • 4/10
 • 1/11
 • 6/12

 2024

 • 3/1
 • 7/2
 • 6/3
 • 3/4
 • 1/5
 • 5/6
 • 3/7
 • osv

JEG ER METTE GRAVES

Jeg har arbejdet sammen med børn og deres forældre i mere end 30 år. Du får det bedste fra mine erfaringer som psykoterapeut, hypnotisør, talepædagog og lærer for børn og voksne. Voksne, der gennem terapi har fortalt om deres egne gemte og glemte barndomstraumer har inspireret til at skabe denne online workshop.

Du får også det bedste fra mine mange års ansættelser i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Børn- Familie og Skoleforvaltning.

Hvis du ser dig selv i en neurodivers, sammenbragt solo eller pleje børnefamilie, så er du naturligvis også kommet til rette sted. 

Jeg er mor og mormor, hvilket jeg elsker overalt på jorden. Mine børn har været mine største læremestre i livet. De har fortalt, hvordan det var og ér, at have mig som mor.Vi har plads til at være autentiske og leve med livet, som det også er.

Livet har budt vores familie på mange udfordringer, som i den grad udfordrede mit forældreskab. En vild skilsmisse. Efterfølgende fik jeg kræft. Livet blev sat i perspektiv for mig og mine børn. En fantastisk læring for os alle i forhold til det, at være menneske, mor med børn, hvor titler, uddannelser og forestillingen om at kunne sige og gøre det "rigtige" overhovedet ikke slog til.

Jeg har en mission, som jeg håber, du vil med på.
Lad os hjælpe hinanden med at genfinde glæden ved at være forælder for selv de allervredeste børn. De er og bliver jo bare børn. Børn, som har brug for os, mere end nogensinde før. Børn har brug for, at vi hjælper dem med at bevare kontakten til deres hjerte og sårbarhed, så de ikke som voksne bliver bange for vreden eller udøvere af den.

KØB NU - OG FÅ ADGANG MED DET SAMME

"Jeg er vild med workshoppen - du ved så ufattelig meget, det kan jeg godt mærke. Du taler bare så let om mit barns vrede. Jeg har helt sikkert fået håb nu. Jeg synes ikke mit barn er frygtelig eller forkert længere. Jeg er helt sikker på nu, at jeg nok skal komme ind til hjertet bag hans vrede. Det går den rigtige vej - Der er lang vej endnu, men det går helt sikkert den rigtige vej. Jeg kan god lide, at du ikke giver gode råd om det rigtige at sige og gøre. Du forklarer det hele, så jeg nærmest husker det hele indefra. Det er ikke let at forklare - Jeg er bare så glad. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg vil bare anbefale, fra en mor, der (næsten) havde givet op."  

Sophie Larsen, mor til 3

 

"Jeg har en travl hverdag. Derfor er jeg vild med, at du i korte videoer kan give mig så megen forståelse for mit barn. Jeg har været så frusteret og vildt usikker på opdragelse. Jeg har savnet et barn uden vrede. Det gik op for mig, at det jo ville være frygteligt at knække mit barns vrede. Nu giver mit barns vrede mening for mig. Og jeg fortæller til alle, der gider lytte på mig, at din workshop er fantastisk. det har gjort det så meget lettere bare at være mor. Jeg forstår også min mands vrede nu. Og min egen. Hans vrede kunne virkelig irritere mig, særligt når han opførte sig som én på tre år. Vi kan begge grine af det nu. For vi forstår dybere, hvad der er på spil. Selvom du skriver, at det er til dem med børn på 2-9 år, så kan jeg bruge det hele på min egen familie og på mine kolleger og mig selv. 5 stjerner fra mig.

Karen Søndergaard

ER "FORSTÅ VREDE BØRN" NOGET FOR DIG?

 

Hvis du savner "noget" i dit forældreskab, og hvis du nogle gange har en følelse af, at ligegyldigt hvor hårdt, du anstrenger dig, så når du ikke i mål med at føle dig som en god nok mor eller far - så er workshoppen helt sikkert noget for dig.

Hvis du genkender følelsen af, hele tiden at være bagefter og være ved at miste pusten i forhold til dit barns reaktioner, så er der hjælp at hente. Omgivelsernes forventninger til, hvordan du skal opdrage dit barn er tårnhøje. Du kender måske følelsen af, at være på overarbejde, og at det ikke er let at forstå dit barn.

Du går måske med en oplevelse af, at hverken dine egne forældre eller svigerforældre forstår den måde, dit barn reagerer på og den måde, du indtil nu har valgt at håndtere konflikter på. Det gør dig usikker.

Hvis du kan genkende dig selv, så er "Forstå vrede børn" helt sikkert for dig.

Efter workshoppen vil du kunne føle dig mødt og have langt mere tillid til dig selv, når du møder dit barns vrede igen. Trin for trin fører jeg dig gennem det bedste, jeg har samlet gennem mange år, og som har gjort en forskel for dem, jeg gennem årene har delt det med. Nu er det samlet i en online workshop - lige til at gå til for alle. Når først du forstår børns vrede helt ned til roden, kan du se enkeltheden. Og du kan selv skabe overblikket

Du vil kunne føle dig sikker og finde de valg, der naturligt passer til præcis din familie.

Som noget helt særligt holder jeg live temasessioner en gang om måneden. Uden merpris. Du modtager blot mail, når dagen nærmer sig. På den måde følges du til at styrke vejen til dit barns hjerte.
Jeg fører dig sikkert igennem til forståelse, fordybelse, integration og transformation. Børn er jo bare de små, og vi vil altid være de store.
 

FORSTÅ VREDE BØRN

Find ind til hjertet bag vrede og aggression

KOM I GANG MED DET SAMME!

Det kan være en lettelse at tage beslutningen om, at der må ske noget nyt, for at skabe forandring.
Jeg er med dig hele vejen!

495,-

4 tiimers undervisning, fordelt på 18 videoer, der varer fra 6 - 45 min.
Værdi 5980,-

 • Adgang til hele materialet med det samme i min. 1 år fra købsdato 
 • 7 workshop videoer 
 • 4 bonus videoer
 • 7 "case study" videoer til bedre forståelse af materialet
 • Overskuelig E-bog 
 • Hjælp til at integrere i hverdagen med fælles månedlige live online Q&A temasessioner
 • Voksende antal optagede live temasessioner på dit log in
 • Adgang til opdateringer i materialet
 • Deltagerbevis 
INVESTÈR I DIT BARN FREMTID
JEG VIL MED - JEG HAR BESLUTTET MIG